За нас

Представяне Нашите услуги Нашите клиенти Дистанционни услуги Цени

Екипът ни работи професионално в областта на счетоводното обслужване от 1994 г. До 2013 г. дружеството, с което работехме беше Четинян и Ко. ЕООД.
През месец април 2013 г. бяхме поканени и регистрирахме дружеството Крестън БулМар – Пловдив ООД с управител Хазарос Четинян. То стана част от глобалната мрежа на независими счетоводни фирми Крестън Интернешънъл – една от най-големите и авторитетни обединения на счетоводни и консултантски компании в света, представена в повече от 105 държави.

От началото на 2015 г. стартирахме наш собствен проект - Инбаланс. Целта ни е да създадем Национално обединение на независими счетоводни фирми. Уебсайтът на фирмата е на адрес www.inbalance.bg. Структурата ще издава собствено онлайн издание, което вече може да намерите на адрес www.news.inbalance.bg. Проектът предвижда организиране на партньорска мрежа във всеки по-голям български град, Основните цели са:
- Организиране на общ интернет маркетинг;
- Въвеждане на съвременни софтуерни технологични решения;
- Въвеждане на общи процедури за управление на качеството.

Освен точност и прецизност в нашите услуги, основен наш стремеж е клиентът ни законно да заплати толкова данъци, колкото са възможностите му. Ние не сме само регистратори на документи, а също и доверен и компетентен финансов съветник и консултант.
Четинян и Ко. ЕООД е редовен член на Асоциацията на специализираните счетоводни предприятия.
Ще сме благодарни, ако ни посещавате по-често, хвалите, критикувате, контактувате...